Kirje naisille

Haluaisin sanoa sinulle tämän...


Olet upea ja inspiroiva ihminen. Olet kokenut paljon elämäsi aikana, hyvää ja myös huonoa. Mutta ne huonot kokemukset ovat vain tehneet sinut vahvemmaksi. Älä anna sen kovettaa sinua, Pysy avoimena ja ennakkoluulottomana uusia asioita ja ihmisiä kohtaan. Älä tuomitse sellaista mistä et tiedä. 

Sinusta on vaikka mihin. Sinulla on paljon sellaista potentiaalia piilossa mistä et tiedä vielä itsekään. Sinun täytyy vain elää rohkeasti ja kokeilla uusia asioita niin löydät uusia juttuja. Joku niistä voi olla juuri sinun juttu. Kyllä se tulee vielä. Uskon ja tiedän sen. 

Elä vain itseäsi varten. Sinun ei tarvitse miellyttää ketään muuta. Tämä on sinun elämäsi eikä kenenkään muun. Ja me elämme täällä vain kerran. Miksi et eläisi täysillä jokainen päivä? Niitä et saa enää takaisin. Olet tehnyt niin paljon muiden eteen että nyt on sinun vuorosi. 

Ja sinä olet kaunis, ei epäilystäkään. Älä vertaa itseäsi muihin. Olet ainutlaatuinen ja ihastuttava omalla tavallasi. Katso joka päivä peiliin ja sano itsestäsi kolme positiivista asiaa. Sinun ei tarvitse muuttaa itsessäsi mitään, tärkeintä että voit hyvin. Laittaudu itseäsi varten. Ole persoonallinen ja aito, sellainen kuin sinä olet. 

Ne jotka eivät arvosta sinua eivät ansaitse sinua. Sinun ei tarvitse riittää kenellekään muulle kuin itsellesi. Jos joku ihminen tuntuu sinusta ahdistavalta niin luota intuitioosi. Sinun ei tarvitse olla sellaisten ihmisten seurassa joiden läheisyys tekee olosi epämukavaksi. Sinun ei tarvitse sietää valehtelua ja selän takana puhumista. Et ole sellaista ansainnut. Voit valita itse seurasi ja kaveripiirisi missä haluat olla. Tiedä oma arvosi. Ansaitset parempaa.

Aina ei voi onnistua. Epäonnistumiset ovat osa elämää. Sen jälkeen vain pitää nousta ylös ja tehdä uudet suunnitelmat. Kukaan ei ole täydellinen. Tunne itsesi ja ymmärrä omat heikkoutesi ja vahvuutesi. Ole sinut itsesi kanssa. Hyväksy menneisyytesi ja tee rauha sen kanssa. Aina tulee uusia mahdollisuuksia. Kaikella on tarkoituksensa.

Älä usko sellaisia ihmisiä jotka yrittävät painaa sinua alas. Heillä  on ongelmia itsensä kanssa joita he eivät osaa tai halua selvittää. Tasapainoiset ihmiset eivät käyttäydy niin. Sinun ei tarvitse auttaa kaikkia. Jos he eivät itse halua edes ottaa apua vastaan, sinun on parempi antaa heidän olla. Muuten pilaat vain oman elämäsi. Ole rehellinen itsellesi ja luota vaistoosi. Oletko onnellinen?

Ota rennosti välillä. Sinun ei tarvitse olla koko ajan suorittamassa. Pysähdy. Mitä ihanaa juuri tässä hetkessä on? Nauti siitä. 

Ole kiitollinen kaikesta mitä olet saanut ja saavuttanut. Ole kiitollinen myös huonoista hetkistä, ilman niitä et olisi tässä missä nyt olet. Älä pidä mitään itsestäänselvyytenä. Kukaan ei tiedä huomisesta. Joku olisi tyytyväinen edes murto osasta niitä asioita mitä sinulla on. Ei kannata olla kateellinen kenellekään, et voi tietää minkälaista toisten elämä oikeasti on. 

Kaikki tulee aikanaan, sinun ei tarvitse kiirehtiä tai murehtia. Joskus on hyvä odottaa rauhassa ja antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Joskus kannattaa katsoa kaikki kortit ennenkuin tekee päätöksiä. 

Usko unelmiisi. Uskalla unelmoida äläkä koskaan lopeta sitä. Visioi unelmasi mahdollisimman tarkasti. Kirjoita siitä. Etsi sellaisia ihmisiä jotka ovat jo saavuttaneet samoja asioita mistä unelmoit. Inspiroidu heistä, mieti mitä he tekevät eritavalla. Tee toimintasuunnitelma ja lähde heti liikkeelle. Kirjoita tavoite ylös ja laita se jääkaapin oveen. Tee kovasti töitä unelmasi eteen joka päivä. Tee välitavoitteita ja tarkat määritelmät sekä ajat suuremmille tavoitteille. Ota se mikä sinulle kuuluu.

Nauti läheistesi seurasta, tehkää kivoja juttuja. Tapaa enemmän ystäviäsi, tutustu uusiin ihmisiin. Keskustele tuntemattomienkin kanssa. Rakasta ja rakastu. Kiinny ihmisiin ja tarvittaessa päästä menemään. 

Ja lopuksi. Kukaan ei ole vastuussa sinun onnellisuudestasi kuin sinä itse. Opettele suhtautumaan asioihin positiivisemmin. Kun sinä voit hyvin myös ympärilläsi olevat ihmiset voivat hyvin. Hymyile kadulla vastaantulijoille. Nauti elämän pienistä asioista. Elä niin ettei tarvitse lopuksi miettiä, olisi pitänyt.

Ihanaa Naistenpäivää! <3

-Caroliina












Kommentit

Suositut tekstit