Yrittäjästä muiden yritysten kehittäjäksi

Miksi halusin alkaa auttamaan muita liikunta-alan yrityksiä kasvamaan ja kehittymään?


Yrittäjänä minulle on käynyt vähän samoin kuin kilpaurheilijana. Haluan jakaa intohimoani ja oppimaani eteenpäin. 

Aina kun mietin historiaani liikunta-alalla, näen enemmän kuin oman henkilökohtaisen menestyksen. Näen mahdollisuuden jakaa oppimani ja auttaa muita saavuttamaan omat tavoitteensa liiketoiminnassa. Mutta miksi päätin omistaa aikani ja energiani toisten yritysten tukemiseen?

Kuva: tiiamarian.com


1. Into ja rakkaus alaa kohtaan:

Liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet intohimoni. Kilpaurheilijataustastani valmentajaksi ja fitness- alan yrittäjäksi asti olen kokenut, miten liikunta voi muuttaa elämää. Näin myös liikunta-alan yritysten valtavan potentiaalin jo 20-vuotta sitten, ja halusin olla osa alan kasvutarinaa, niin lisäravinne- alalla kuin valmennuksien parissa. On ollut erittäin opettavaista työskennellä niin pienien kuin suurien yritysten kanssa viimeisen neljän vuoden aikana. 


2. Koettu hyöty oman yritykseni rakentamisessa:

Oman liiketoimintani rakentaminen ei ollut aina helppoa. Kohtasin haasteita, opettelin virheistäni ja kehitin strategioita, jotka lopulta johtivat menestykseen. Tämä kokemus sai minut haluamaan jakaa oppimani ja helpottaa muiden yritysten kasvua. Nykyään lisäksi infrastruktuuri ja tekniikka on kehittynyt niin nopeasti, että on hienoa kuinka tehokkaasti yritykset voivat saavuttaa tavoitteensa kaiken tarjoamani tuen avulla. 


3. Tarve tukea yrittäjiä liiketoiminnassa:

Ymmärsin, että monet liikunta-alan yrittäjät ovat intohimoisia ja ammattitaitoisia valmentajia, mutta heillä voi puuttua liiketoimintaosaamista. Näin tarpeen tarjota tukea juuri tällä alueella, auttaen muita yrittäjiä kehittämään vahvaa brändiä, markkinointia ja liiketoimintastrategioita. Tänä päivänä et voi menestyä liiketoiminnassa, jos et ole perillä markkinoinnin uusimmista trendeistä, ja ne muuttuvat jatkuvasti. On hyvä antaa valmentajien ja liikunta-alan yrittäjien keskittyä omaan erikoisosaamiseensa ja ottaa apua markkinointiin muualta. 


4. Yhteisön rakentaminen:

Halusin olla mukana Lenuksella luomassa Suomeen yhteisöä, jossa liikunta-alan yrittäjät voivat oppia toisiltaan, tukea toisiaan ja kasvaa yhdessä. Uskon yhteisön voimaan, ja näen sen potentiaalin auttaa jokaista jäsentä saavuttamaan omat tavoitteensa.


5. Henkilökohtainen ilo auttamisesta:

Mikään ei tunnu yhtä palkitsevalta kuin nähdä toisen yrityksen menestyvän saamansa avun ansiosta. Henkilökohtainen ilo auttamisesta ja näkemisestä, miten toiset saavuttavat unelmansa, on yksi suurimmista syistä, miksi päätin omistautua liikunta-alan yritysten tukemiseen. Suurimmaksi osaksi yritykset joiden kanssa työskentelen ovat jollain tavalla ennestään tuttuja. On aina hienoa nähdä heidän menestyvän. Meidän pitäisi muutenkin enemmän keskittyä muiden yritysten kannustamiseen ja tukemiseen kuin kilpailemiseen. 


Blogini ja tulevat postaukseni tarjoavat jatkossa vieläkin tarkemman katsauksen liikunta-alan liiketoiminnan maailmaan. Siihen tuon yli 13 vuoden kokemuksen yrittäjyydestä, liikunta-alan asiantuntemuksen, ja intohimon auttaa muita menestymään. Blogissani ja tulevissa teksteissäni jaan konkreettisia vinkkejä, syvällisiä näkökulmia ja käytännön työkaluja, jotka auttavat sinua kehittämään vahvaa brändiä, optimoimaan markkinointistrategiasi ja kasvattamaan liiketoimintaasi.


Yksi tärkeimmistä tavoitteistani on tuoda rohkaisua, positiivista energiaa ja inspiraatiota liikunta-alalle. Uskon, että menestys on mahdollista kaikille, kunhan omistautuu jatkuvaan kasvuun ja oppimiseen. Liikunta-ala ansaitsee Suomessa enemmän dynaamisia ja innovatiivisia yrittäjiä, jotka eivät pelkää haasteita!


Tule mukaan matkalle kohti vahvempaa ja menestyksekkäämpää liikunta-ala yrittäjyyttä. Blogissani ja tulevissa postauksissani sinua odottaa inspiroivia tarinoita, hyödyllisiä neuvoja ja käytännön vinkkejä. 


<3 Caroliina Kinnarinen

www.caroliinakinnarinen.com


Lue myös:

MATKANI LIIKUNTA-ALAN YRITTÄJÄKSI

MIKSI NYT KANNATTAA SIIRTÄÄ VALMENNUSTOIMINTA VERKKOON?

Kommentit

Suositut tekstit