I Love Me- messut 2016

Messuhommia



Pitkästä aikaa olin tänään messuilla hommissa. Olen tänä viikonloppuna Daddy's Girlin osastolla 3 b 31 I Love Me- messuilla Helsingin messukeskuksessa. Olen aikaisemmin tehnyt messu- ja muita promotöitä ihan päätyökseni ja meillä oli myös kaverin kanssa muutaman vuoden promotoimisto. Kivaa vaihtelua omiin työpäiviin ja palautella omia promootio- ja myyntitaitoja mieleen. :) Ei sitä tiedä vaikka joskus taas tälläkin alalla jotain keksisi.





I Love Me- messuilla näkee viisi tapahtumaa samalla lipulla: Kauneusmessut, Terveysmessut, Muotimessut, Koru&kello ja Luonnollisesti. Siellä on myös paljon luentoja, muotinäytöksiä, treenejä ja paljon muuta ohjelmaa. Kannatta käydä poikkeamassa vielä lauantaina tai sunnuntaina.





 
Daddy's Girlin osastolla on paljon uutuuksia tänä vuonna, niinkuin kuvassa näkyviä varmasti monia fitness-tyttöjä kiinnostavia uusia upeita kisabikineitä. 





 
Minun suosikkejani tämän talven mallistosta on nämä uudet kultaiset kengät ja nyt tosi muodikkaat turkisliivit. Niitä menikin jo ensimmäisenä päivänä niin paljon, että luulen huomenna viimeistään niiden loppuvan kesken. Hakekaa siis pian omanne pois. Osastolla on myös paljon myynnissä sellaista tavaraa mitä daddysgirl.fi verkkokaupassa ei ole. Kaikki tuotteet on myös messutarjoushintaan. 





 
Talveksi löytyy myös paljon uutuuksia, ihania bling pipoja ja hanskoja sekä pantoja. Ihanan naisellista vähän erilaista. Tykkään näistä vaatteista ja asusteista myös siksi kun ne erottuu sopivasti massasta eikä jokaisella vastaantulijalla ole samanlaisia. Kun käytän näitä vaatteita niin melkein aina joku tulee kysymään, että mistä niitä saa ostaa. :) 





 
Upea Sahra kävi myös ostoksilla. Tällaisen työtuolin haluaisin itselleni kotiin ehdottomasti. :)





 
Nähdään siis messuilla huomenna! Olen siellä klo:11 alkaen. Saa tulla juttelemaan ja kyselemään treenivinkkejä. MM-kisoihin on nyt kolme viikkoa. Valmistautumistani voi seurata enemmän instagramissa: @caroliinakinnarinen ja snapchatissä: caroliina.k

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

-Caroliina



Kommentit

Suositut tekstit