Kuvia Ben Weider Legacy Cupista

Hyvä fiilis!


Minulla oli tänään Nordic Fitness Expojen kansainvälinen Ben Weider Legacy Cup. Se on tosi kovatasoinen kilpailu, meidän sarjassa kärki oli ihan maailman kovimpia kilpailijoita Bikini Fitnessissä. Olen todella tyytyväinen viidenteen sijaan ja olinhan kuitenkin paras Suomalaisista! 


Viime kisoista eli Jyväskylästä sain vielä parannettua kuntoa ja pikku vinkeillä myös poseerauksia. Myös lookkia suunniteltiin enemmän kansainvälisiin kisoihin sopivaksi.


Myös muut suomalaiset menestyivät hienosti, onnea kaikille! :)


Tässä Suomen edustusta pitkässä sarjassa, kauniit Jutta, Milla ja Susanna.

Johanna oli 2. omassa sarjassaan! :)

Meidän sarja ennen palkintojen jakoa

Vaikka voisi toisin luulla niin meillä kilpailijoilla on tosi hyvä yhteishenki lavan takana. Tämä on hieno laji kaikinpuolin ja oon saanut tutustua tätä kautta tosi mahtaviin tyyppeihin! 






Nyt on jo keskittyminen huomisessa Sm-kilpailussa. Ne kisataan klo: 15. Jos olet muuten kinnostunut kisamaan bikini fitnessissä niin tutustu mun tiimin sivuihin: www.teamdaddysgirl.com ja ota yhteyttä sieltä yhteydenottolomakkeen kautta.  Nyt hyvää yötä ja mukavaa viikonlopun jatkoa teille! :)

♡♡ Caroliina 





Kommentit

  1. Oliko noi sun biksut tarkoituksella väärinpäin aluksi? Ihmettelin heti, kun näin ensimmäisen kuvan lavalta, että nyt on yhdellä tytöllä oudonmalliset biksut.

    VastaaPoista
  2. Oli, laitoin ne kiireessä vahingossa väärinpäin. Onneksi finaalissa oli oikein. Haha ajattelin että ehkä kukaan ei huomannut :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit