Asiaa ihonhoidosta

Kauneus lähtee sisältä

 

Uskon että niin fyysinen hyvinvointimme kuin myös kauneus ja ihon kunto lähtee sisältä. Ajattelutapamme, asenne ja mielen hyvinvointi näkyy ulospäin. Toki ulkoisillakin osatekijöillä on vaikutusta ihon kuntoon. Myös terveellinen elämäntapa ja ruokavalio parantavat ihoa.


Muscle & Fitness Hers Suomi, Kuva: Jaana Mononen Bikinit: www.daddysgirl.fi

Omat vinkit parempaan ihoon:

-Juo enemmän vettä 2-3 litraa päivässä
-Ruokavalio kuntoon, enemmän hedelmiä, vihanneksia ja kuitua
-Meikkien peseminen aina ennen nukkumaan menoa
-Kuorinta ja kosteutus
-Auringonoton vähentäminen
-Hyvä uni ja rentoutuminen
-Liikunta


Olen aina ollut kiinnostunut kauneudenhoidosta. Kävin aikoinaan lyhyen kauneusmeikkaajan koulutuksen ja olen tehnyt töitä aikaisemmin myös usean vuoden yhdelle maailman suurimmalle kosmetiikkayritykselle. Omiin ihonhoitorutiineihini kuuluu ihon hyvä puhdistus ja kosteutus aamuin illoin, kuorinta tarvittaessa ja kasvohoidot muutaman kerran vuodessa. Olen löytänyt Tampereelta omaankin kauneusfilosofiaani sopivan kasvohoitopaikan. Beauty Putiikissa Sky-Erikoiskosmetologi Titi tekee Intialaiseen lääketieteeseen perustuvia hoitoja. Kävin hetki sitten Titillä kasvohoidossa ja täytyy sanoa että se oli tosi rentouttava, puhdistava ja erilainen kokemus kuin perinteiset kasvohoidot. Olo oli jopa kuin uudestisyntynyt kasvohoidon jälkeen. Tässä hieman tietoa Lakshimin kauneusfilosofiasta suoraan Beauty putiikin sivuilta:


LAKSHMIN KAUNEUSFILOSOFIA

Ayurveda on 5000-vuotinen oppi Intiasta. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitinkielisestä sanasta; ayus joka tarkoittaa elämää ja veda joka tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda on elämän tiedettä. Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa.

Filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, joka asettaa ihmisen keskipisteeseen. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta. Elämme vaativaa aikaa ja meillä on stressiä ja kiirettä ja ulkoiset vaatimukset ovat suuret. Tarve rauhasta, rentoutumisesta ja yleisestä hyvinvoinnista kasvaa. Myös kiinnostus luontoon, terveelliseen elämäntapaan ja luonnollisiin ja puhtaisiin tuotteisiin kasvaa koko ajan. Ayurveda käyttää hyväkseen luonnon omaa lääketiedettä palauttaakseen kehoon terveyden, tasapainon ja hyvänolontunteen.Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha. Ilma, Tuli ja Maa.

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin. Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä. Aromaterapiassa käytetään 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun. Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä. Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa. Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo 20 vuoden kokemuksella. 




Suosittelen todellakin kaikille jotka haluavat kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista kasvojenhoitoa. Blogini lukijat saavat nyt syyskuun loppuun asti kaikki Titin kasvohoidot -30% koodilla CARO30. Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa! Ajanvaraukseen pääset suoraan tästä: https://timma.fi/beautyputiikkitampere

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! <3

-Caroliina



Kommentit

Suositut tekstit