Tehokas rasvanpolttotreeni kotona

Hellou treenaajat!

Joko on syksyn treenikausi lähtenyt kivasti käyntiin? Joskus säännöllisen liikuntaharrastuksen aloittaminen ei olekaan niin helppoa kuin haluaisi. Joillakin on suuri kynnys lähteä yksin uuteen porukkaan tai kuntosalille, joskus aika saattaa olla kortilla. Suosittelen aina alkuun etsimään itselleen sopivan ja ammattitaitoisen personal trainerin joka motivoi, auttaa suunnitelman tekemisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Helppo tapa aloittaa treenaaminen on tehdä mielekkäitä ja tehokkaita treenejä kotona. Kokosin teille tähän omia lempiliikkeitäni kuvien kanssa. Ne auttavat niin lihaskunnon parantamisessa kuin rasvanpoltossakin. Syke vaihtelee koko treenin ajan eli tämä on HIIT-tyylinen treeni. Se tarkoittaa sitä että rasva palaa vielä kauan treenin lopettamisen jälkeenkin. Aikaa tähän treeniin kuluu vain puoli tuntia! Samalla voi vaikka katsoa televisiosta lempisarjaansa tai viimeisiä olympia-päiviä.

Kotitreeni

Ohjeet:
-Tee jokaista liikettä 45sek (helpotettu versio 30sek)
-Pidä liikkeiden välissä tauko 15sek (helpotettu versio 30sek)
-Tee 3 kierrosta
-Pidä kierrosten välissä tauko 2min

Liikkeet:

1. Kyykkyyn- ylös




2. Punnerrus- pyramidi




3. Hiihtohyppy (askelkyykky asennosta hyppää ja vaihda jalkaa)





4. Vatsat (makuulla - istuma-asennossa kierto 2x)




5. Kyykkyyn- ylös hyppy (ylhäällä jalay yhteen)



6. Selkäliike, superman




7. Lankku (vuorotellen nosta jalkoja ylös ja liikuta sivuille)




8. Asekelkyykky (Astu vuorotellen molemmilla jaloilla taakse ristiin ja taakse suoraan)






Siitä vain sitten testaamaan! Olen itse juuri matkalla Lahteen Suomen Fitnessurheily ry:n valmentajien koulutustilaisuuteen. Mielenkiintoista kuulla mitä uutta syksy tuo taas tullessaan! Mukavaa viikonlopun jatkoa ja nauttikaa aurinkoisista päivistä! <3

-Caroliina


Kommentit

Suositut tekstit