Kuvauspäivä

Daddy's Girl- kuvaukset


Meillä oli eilen tyttöjen kanssa mukava kuvauspäivä. Ne jotka seuraavat mua snapissä (caroliina.k) tai instagramissa (caroliinakinnarinen) huomasivatkin jo että kuvasimme videomainosta Daddy's Girlin uudesta vaatemallistosta. Video on tulossa pian. Kiva nähdä aina samanhenkisiä ihmisiä. Me valmistaudutaan Triinen ja Jutan kanssa tällä hetkellä samoihin kisoihin niin juttua riitti.

Ilmakin sattui olemaan juuri sopivan lämmin

Kisakaveri Jutta


Tutustuin Daddy's Girlin Jaanaan aikoinaan kaksi vuotta sitten ensimmäisien kisojeni jälkeen . Huomasin messuilla ja sosiaalisessa mediassa Daddy's Girlin vaatteita ja ihastuin niihin heti. Ne erottuu sopivasti muista suomalaisten normaalisti käyttämistä vaatteista ja ovat ihanan pirteitä sekä naisellisia. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota Daddy's Girlin talvihaalareihin, niitä taisi silloin olla Miss Suomi kiertueellakin mukana. Otin Jaanaan itse yhteyttä ja kysyin haluaisiko hän minusta mallia joskus kuvauksiin. Siitä meidän yhteistyö sitten lähti.

Jaana, minä, Triin ja Jutta

Aurinkolahden ranta

Olen ollut useissa Daddy's Girlin kuvauksissa tässä vuosien aikana. Jaana oli myös minun ensimmäinen kisavalmennettava keväällä 2014. Silloin meillä oli jo puhetta oman tiimin perustamisesta mutta se idea taisi tulla silloin vähän liian myöhään. Nyt kuitenkin viime syksynä minulla alkoi olemaan jo niin monta kisavalmennettavaa että oli pakko miettiä oman tiimin perustamista. Nimeksi tuli tietysti jo aikaisemmin miettimämme Team Daddy's Girl. Se on hyvä nimi koska brändi on jo ennestään tuttu tällä alalla. Jaana on myös ollut minulle suurena apuna ei pelkästään kisabikineiden tekijänä vaan muutenkin tukemassa ja kannustamassa koko mun kisauran ajan.

Uusi Daddy's Girl mallisto nyt verkkokaupassa www.daddysgirl.fi


Sain muuten juuri päivitettyä meidän tiimin nettisivuja niihin pääsette tutustumaan täältä www.teamdaddysgirl.com Meitä on nyt menossa syksyllä kilpailuihin 4 tyttöä ja ensi kevään kilpailuihin tähtää ainakin 3 tyttöä. Jos haluat hakea mukaan tiimiimme niin voit ottaa yhteyttä nettisivujen yhteyslomakkeen kautta.

Aurinko <3

Kilpailuihin on aikaa nyt neljä viikkoa. Loppukiri siis alkaa. Jyväskylän karsinnoista valitaan kuusi parasta kansainväliseen Ben Weider Cuppiin. Siitä tulee hieno kilpailu. Tulkaa katsomaan ja kannustamaan suosikkejanne niin Jyväskelään kuin Lahteenkin Nordic Fitness Expoon!

Kohta lähden Hypoxiin, kerron siitä myöhemmin enemmän. Mukavaa maanantaita kaikille! :)

-Caroliina

Kommentit

Suositut tekstit